Morslint

Wandelroute

TIJDELIJKE ROUTE-AANDUIDING AFGEBOUWD

| Geen reacties

Morslint - tijdelijke route afbouwen

Vandaag hebben we de tijdelijke route-aanduiding van het Morslint weer afgebouwd. Ten minste, het grootste gedeelte; de informatiepunten met de Morslint-kaart hebben we voorlopig nog even laten staan om het Morslint toe te lichten. Ook deze borden zullen binnenkort weer weggehaald worden.

We hebben uiteenlopende reacties ontvangen. Positieve, maar ook wel wat minder positieve. Vaak vonden mensen de ‘paaltjes’ te opzichtig en had men niet door dat het hier om een tijdelijke aanduiding ging. Bij nadere uitleg hebben de meeste mensen gelukkig aangegeven het algemene plan en doel van het Morslint wel goed te vinden.

Een ding is zeker: de kop is er af! Nog meer mensen zijn betrokken. En de uitvoering van de eerste deelprojecten zijn in voorbereiding. Daarover zullen we snel meer berichten.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.