Morslint

Wandelroute

HET MORSLINT DOOR DE OGEN VAN…. RUUD VAN DELFT

| Geen reacties

Het Morslint is een wandelroute door de Hoge Mors die ontworpen en ontwikkeld wordt door bewoners. Momenteel zijn bewoners aan de slag met een deelproject: het Morspark. Wie zijn die bewoners en wat drijft hen? Ze vertellen het hier! Deze keer: Het Morslint door de ogen van Ruud van Delft.

RRuud van Delftuud is geïnteresseerd in het Morslint omdat hij twee jaar “Sport en zingeving” heeft georganiseerd, dat plaatsvond in het park naast het buurthuis. En er is meer:”Het project spreekt me ook aan vanwege de mogelijkheid om als buurt elkaar te ontmoeten. Met kinderen sproten en elkaar leren complimenten te geven, ik zie uit naar meer.”

Zijn ideale beeld van het park is dat de ruimte voor sport en spel zo groot mogelijk gemaakt wordt. En hij hoopt dat het leidt tot een wijk van “samenleving en samenbinding’.

Waarom iedereen mee moet doen aan het Morsparkproject? Simpel, volgens Ruud: “Het park is voor én van ons!”

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.