Morslint

Wandelroute

STICHTING MORSLINT

| Geen reacties

RO140409-139

Om ook de betrokkenheid van de bewoners langs het Morslint te formaliseren wordt de stichting Morslint opgericht. Uit de gesprekken met de gemeente en fondsen bleek dat het formaliseren van de organisatie door hen gewenst is. Om die reden hebben ook de professionele partners een convenant opgesteld waarin zij hun medewerking aan het project hebben vastgelegd, de stichting Morslint i.o is mede-ondertekenaar van het convenant.
Stichting Morslint zal een bestuur hebben van wijkbewoners dat zal helpen de plannen uit te dragen en te realiseren. Ze zal bijvoorbeeld toezien op de financi├źn maar ook helpen bij het verstevigen en bestendigen van draagvlak, in en buiten de wijk.
We zijn blij met al twee bewoners die plaats willen nemen in het bestuur; Koen Wessels, kritisch teamlid van het eerste uur, en nieuwkomer en stadslandbouwer Rob Broersma!
We kunnen zeker nog meer hulp en kennis gebruiken: Wilt u de stichting Morslint versterken mail dan naar morslint@gmail.com.

 
foto: voorstelling Natland door PS|theater, door Rob Overmeer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.