Morslint

Wandelroute

PLAN MORSPARK WORDT VERDER UITGEWERKT

| Geen reacties

Morslint-Park-Hoge-Mors-beeld1-NA

Na een lange stilte is er goed nieuws te melden: de gemeente omarmt de plannen voor het Morslint en wil meehelpen aan de verdere uitwerking van een aantal deelprojecten! We verwachten begin maart de officiële bevestiging met meer precieze afspraken.
Met deze steun komen we een grote stap dichterbij de realisatie van de plannen.

Afgesproken is om de komende tijd onze aandacht te richten op het deelproject ‘Morspark’. We hebben als opdracht meegekregen het plan voor het park verder uit te werken. Dat doen we niet alleen maar graag samen met iedereen in de buurt, en we hopen dat ook u daar aan mee wilt werken.

De stilte van de afgelopen maanden heeft iedereen, maar zeker de betrokkenen buurtbewoners op de proef gesteld. Met het goede nieuws dat wij nu kunnen melden pakken we de draad met veel goede energie weer op! Eind maart zullen we daarvoor een startbijeenkomst organiseren om het plan en de samenwerking verder vorm te geven. Daarover binnenkort meer.

beeld: architectenbureau Popma & ter Steege

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.